Fietsreparatie & Onderhoud

Is jouw fiets stuk of heeft je ebike onderhoud nodig? Dit kan snel en vakkundig worden  gerepareerd. Bij Co Schipper ben je aan het juiste adres: de fietsenmaker met ruim 45 jaar allround ervaring!

Je kan ook online een afspraak maken voor een servicebeurt. Een gratis leenfiets is te reserveren. Ook online is het mogelijk een afspraak te maken voor een winterbeurt, poetsbeurt of algemene fietscheck.  Goed onderhoud van de fiets betekend immers langer ongestoord fietsplezier. 

 

Direct doen:

 

 

Maak online een afspraak als je fiets gerepareerd moet worden of toe is aan een onderhoudsbeurt. Wij repareren snel en vakkundig je fiets.

Maak online een afspraak als je fiets gerepareerd moet ...

Maak online een afspraak als je fiets gerepareerd moet worden of toe is aan een onderhoudsbeurt. Wij repareren snel en vakkundig je fiets.

Maak ...

Wij doen een GRATIS fiets-check voor je om zeker te weten dat de fiets met wat liefde verder komt. Hiervoor kun je telefonisch of online een afspraak maken.

Wij doen een GRATIS fiets-check voor ...

Wij doen een GRATIS fiets-check voor je om zeker te weten dat de fiets met wat liefde verder komt. Hiervoor kun je telefonisch of online een afspraak ...

Is jouw fiets smerig? Wil je schoon wegfietsen? Onze werkplaats is uitgerust met diverse professionele reinigingsapparatuur die daar wel raad mee weet!

Is jouw fiets smerig? Wil je schoon ...

Is jouw fiets smerig? Wil je schoon wegfietsen? Onze werkplaats is uitgerust met diverse professionele reinigingsapparatuur die daar wel raad mee ...

Kies voor een winterbeurt als je deze winter je E-bike goed verzorgd wilt wegzetten.

De accu optimaal laten maken voor de kou! Het  seizoen onbezorgd fietsen.De lente is tenslotte zo weer ...

Kies voor een winterbeurt als je deze winter je E-bike goed verzorgd wilt wegzetten.

De accu optimaal laten maken voor de kou! Het  seizoen ...

 

Een fiets van de zaak was de afgelopen jaren geen aantrekkelijke optie voor werknemers. Reden is de ingewikkelde berekening van de bijtelling voor het privégebruik. Het kabinet versimpelt ...

 

Een fiets van de zaak was de afgelopen jaren geen aantrekkelijke optie voor werknemers. Reden is de ingewikkelde berekening van de ...

Met de financiering of lease van  je fiets kunnen we je ook helpen!

Wij werken samen met 2 partijen die tegen scherpe tarieven een fiets of e-bike kunnen financieren of leasen.

Leasfiets is ...

Met de financiering of lease van  je fiets kunnen we je ook helpen!

Wij werken samen met 2 partijen die tegen scherpe tarieven een fiets of ...

 

Kleine reparatie? Klaar terwijl je wacht!

Aan een fiets kan je veel fietsplezier beleven. Het is vooral een leuke manier om te bewegen en een zuinige, maar vooral een gezonde manier van verplaatsen. Het kan hierbij gaan om recreatief fietsen of een vervoermiddel voor woon-werk verkeer. De fiets vraagt in alle gevallen om fietsliefde.

De fietsliefde wordt vertaald in onderhoud. We stemmen dit af in kleine of grote onderhoudsbeurten. Dit hangt natuurlijk af van de rijstijl en de kilometers.

Soms is er een kleine reparatie nodig aan je fiets. Gelukkig kun je hier vaak even op wachten. Dit is geen probleem voor onze serviceafdeling/werkplaats. De huidige generatie elektrische fietsen geven tegenwoordig op hun display aan of er een storing is of tijd voor een servicebeurt. Dat is makkelijk, want zo hoef je er zelf niet aan te denken!

Help: mijn fiets is stuk!

Er wordt vaak gebeld met de mededeling "Mijn fiets is stuk", of "Er is van alles mis met mijn fiets. Kan je deze repareren?" Gelukkig is niet alles stuk aan de fiets, maar zijn het meestal kleine onderdelen die voor een klein ongemakje zorgen.

Fietsen repareren vinden we leuk en zorgen voor de dagelijkse routine. Wij repareren alle soorten fietsen. Sportieve fietsen uitgerust met b.v. Shimano systemen of elektrische fietsen uitgerust met Ion, Bosch, Impuls of Steps en Yamaha. Deze systemen kunnen we allemaal repareren.

Wil je een fiets geheel herstellen omdat deze jaren heeft stil gestaan, ouder is en problemen gaat geven. Laat deze dan herstellen in de oorspronkelijke staat. Dit is altijd mogelijk. Sommige reparaties kunnen onverwachte kosten met zich meebrengen. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie om het duidelijk voor je te maken of de waarde van de fiets het nog aan kan.

Allround fietsenmakers

Is je fiets stuk, wil je de fiets geheel laten herstellen. Wil je onderhoud inplannen, een prijsopgave hebben of iets anders? Fietsen repareren is voor ons al meer dat 45 jaar een normale zaak.

 

Fietsliefde begint met kennis.